Reenausta kohti VOI luokkaa (jos uskalletaan ikinä mennä):) Eli Rexi matkaan ja nokat kohti Nokiaa. Käytiin Tuulan kanssa taas Meirän hallilla reenaamassa.

Ekalla kierroksella Rexi otti pari kertaa ruutuun menon. Näki siis kun vein palkan, joten ei kovin vaikee suoritus:) Sitten seuraamista, normaalia käyntiä, juosten ja askelsiirtymiä. Ihan ok. Sitten tunnaria. Ensin nenän avaus ja sitten hommiin. Tuon nenän avauksen kyllä saa jo jättää pois. Tuula laitto 4 kapulaa riviin ja itse vain sinne oman keskelle. Sitten alkuvirittelyt ja lähetys. Haisteli hyvin kaikki läpi, toiset jopa pariinkin otteeseen. Hyvin reagoi omaan ja nappas sen, mutta sitten tuli koiralle oikosulku. Viedäkö se mammalle vai ilmastiinko se menemällä maahan ja tikku jää etutassujen väliin? Alko tarjoomaan sitä maahanmenoo joten vihjasin, että se pitäis kylläkin tuoda. Näitä tunnarin tuonteja pitäs ottaa varmaan erikseen jonkin verran, jotta saa varmuutta siihenKIN hommaan....

Tokalla kierroksella otettiin ensin metallikapulalla vauhtinoudon tyylisiä harjotuksia. Ne nyt suju ihan jees, mutta koira pikkasen väistää sitä metallikapulan pudotusta, tekee sellasen ihmeellisen loikan. Puukapuloilla ei ilmene tällästä. Pitää keksiä siihen joku meille sopivampi juttu. Koiran mielestä metalli on paljon inhottavampi kun puu, ottaa sen kyllä ja tuo, mutta huomaa ettei oo ihan mieluisa. Sitten otettiin liikkeestä istuminen pariin otteeseen, vähäsen hitaita, joten otin sitten vielä erikseen niitä istumisia ja tulikin hyviä suorituksia. Sitten kaukoja n. 15m päästä. Ensin maasta-istu-ylös, ok. Sitten maasta-ylös-istu. Maasta-ylös ok, mutta istumisen teki nyt niin, että etujalat pysy paikoillaan ja takajalat tuli alle, toivoisin menevän taaksepäin. Annoin uuden käskyn ja koira pakitti taaksepäin istumaan. Sitten vielä maasta-ylös- maa. Maasta-ylös taas ihan ok, mutta ylös-maa tuli eteenpäin ehkä 10cm. Näitä pitäs vielä tehdä lisää "kuivaharjotteluna". Loppuun otettiin piilopaikkamakuu. Ihan ok.