Tänään oltiin päivällä ottamassa pienet hakuilmasut metsätiellä. Rexille kolme ilmasua irtorullilla. Muuten ihan jees, mutta eka ilmasu keskeyty, kun koiran tuli hätä ja piti käydä pyörähtämässä. Pitihän se arvata... Ajattelin, että kun on niin lyhyet reenit niin kuskaan ne lenkillä vasta jälkeen... Virhe...

Pojulle kolme haukkusessioo ja ne meni ihan hyvin. Ja sitten lähdettiin reenien päätyttyä metsätielle lenkille:)

Kotio paluu matkakin kesti vähän odotettua kaummin. Vähän matkan päässä oli auto vetänyt lumipenkkaan, kun oli hevosta väistänyt, eikä siitä päässyt ohi. No sitä sitten yritettiin saada sieltä ylös, mutta auto ei antanut periksi. Kutsuivat sitten viimein hinausauton paikalle. Sitä tietysti jouduttiin tovi odottelemaan, mutta tuli se viimein ja sai auton ylös ja me päästiin vihdoin kotio:)

Eilen illalla käytiin Nokialla Meirän hallilla Tuulan kans reenaamassa. Molemmat koirat pääsivät mukaan reenaamaan. Rexi otti ensin ruutuun menon. Oikein hyvä:) Ruutu siis oli valmiina ja lelu valmiina ruudussa. Hyvin löyty ruutu:) Sitten vähän seuraamista, oikein hyvä. Sitten liikkeestä istuminen. Se oli kerrasta hyvä, joten ei sitäkään hinkattu sen enempiä. Sitten piilotin yhden tunnarikapulan ja haetutin sen nenänavauksena. Sen jälkeen tehtiin sille varsinainen tunnari, tähän otin itselle uuden oman kapulan ja Tuula laitto muut, jotta saatiin niihin vierasta hajua. Jätin koiran maahan vähän matkan päähän ja mentiin Tuulan kans yhdessä tekeen tunnari valmiiksi ja oltiin koko ajan itse edessä jottei koira nää mihin laitan sen oman. Sitten alkuvirittelyt ja lähetys. Meni kapuloille haisto ne ohimennen ja meni ohi pidemmällä haistelemaan, palas takasi kapuloille ja haisteli niitä läpi ja otti oman ja toi:) Jes, ollaan tätä nyt saatu vähän paremmalle tolalle:)!! Lopuksi vielä leikittiin.

Viikolla ollaan nyt palattu tekemään jo normaalimman mittaisia lenkkejä sekä ollaan vähäsen tunnarikapulaa piiloteltu ja väliin pariin otteeseen oon oman piilottanut hajustamattoomaan kapularykelmään ja oma sieltä on nyt aina tullut:)

Maanantaina käytiin Tuorin Ellan tykönä fysioterapiassa. Nyt oli takapää jo hyvä ja etupää parempi kuin viime kerralla, mutta edelleen vielä liian kiree. Mennään taas uudestaan ensi viikolla katsomaan tilanne ja hoidetaan. Saatiin kuitenkin lupa jo pikkuhiljaa palata normaaliin arkeen:)