Tänään käytiin taas kentällä Arjan ja Anun kanssa. Mukana Rexi ja Vinski. Tarotuksena ottaa kisan jälkeinen "palauttava" reeni ennenkuin aletaan taas oikeesti töitä tekeen. Vinski pääsi ensin kentälle reenikavereita katsomaan ja siinä ohessa vähän leikittiin:)

Rexillä päätin ottaa nyt tällä erää vaihtelun vuoksi jotain muuta mitä ollaan viime ajat hinkattu ja tarkotus pitää hauskaa. Otettiin siis ensin merkkiä. Ekalla lähetyksellä oli merkki käsky ihan hukassa, lähti juoksemaan jonnekin paljon pitemmälle. Kutsuin takasin ja kävin näyttämässä merkin ja taputin maata merkin takana. Lähetys ja koira meni merkin viereen, palkkasin tästä, oli kuitenkin jo sinnepäin. Sitten uusi lähetys ja nyt koiralla loksahti, että tehdään siis merkkiä! Juoksi merkin taakse suoraan, juuri niinkuin pitääkin:) Ei maltettu jättää tähän ja otettiin vielä kerta ja sekin meni ihan nappiin:) Sitten otettiin narupallon kans merkiltä molemmat suunnat ja loppuun vielä tehtiin kutsuruutu:)

Reenin jälkeen vielä pennun sosiaalistamista. Mentiin pienelle hihnakävelylle Arjan ja Oonan kanssa. Se meni hyvin, ei ollut lapukasta millänsäkään:) Paineli meneen vaan häntä töttöröllä:)

Eilen kävin agilityreeneissä ja päätin ottaa Pojun mukaan, kun papparainen on tässä viime ajat aina saanut jäädä kotiin, kun nuoremmat on lähtenyt liikekannalle. Poju kyllä sitten nauttikin täysin sydämin ja teki rataa lähinnä keskenään, eipä siellä mua paljon tarvittu. Se vaan oli niin onnellinen ja koko ajan vaan juoksenteli esteeltä toiselle. Tehtiin me toki jotain pientä ratapätkääkin ja siis esteiden rimat oli mini korkeudella.

Eilen myös taas Vinski pääsi naksutinoppiin ja onkin sen jo aika kivasti sisäistänyt. Vähän kokeiltiin jo tassun kans läpsäyttämistä isoon alustaan ja aika kivasti hokas sen. Tosin kauaa ei vielä jaksa keskittyä, mutta oikeeseen suuntaan ollaan menossa:)