Eilen keskiviikkona oltiin porukalla tokoilemassa. Ensin Rexi pääsi ottamaan paikallaolot. Ensin istuminen 2min ryhmässä ohjaajat piilossa. Jes! Nyt pysy hyvin istumassa koko ajan, ehkä tää tästä:) Sitten ryhmäpaikkamakuu 3min ohjaajat piilossa. Tämä oli ihan ok.

Sitten pääsi Vinski reenaamaan. Otettiin sivulletuloja ja seuraamisen alkeita. Sitten luoksetulon eteentuloja. Ja leikittiin aina välillä. Loppuun Anu vei patukan ruutuun ja otettiin ruutuunlähetys ylipitkältä matkalta. Eipä näyttänyt Vinskiä haittaavan:)

Sitten pääsi Rexi tekemään tunnaria. Mulla oli varmaan 20 kapulan sekamelska valmiiksi laitettuna ja lähetin koiran töihin. Sieltä se sitten taas päätti tuoda mitä sattuu. Lopulta kävin piilottamassa oman nurmikkoon ja haetutin sen. Sitten otettiin uudestaan koko läjällä. Nyt pysty keskittymään haisteluun ja saatiin se oma sieltä tulemaan.

Otin sillä vielä ihan reenien päätteeksi uuden samanlaisen systeemin. Nyt vaan heti ensin muistutin nenänkäytöstä haetuttamalla oman nurmikosta ja sitten vasta oikeesti töihin. No, nyt alko luonaamaan sillai kun pitäisikin... On tää välillä niiiiin vaikeeta....

Tiistaina Vinski pääsi kaatosateessa hakureeneihin. Pääsi hakemaan 3 maalimiestä. Ne otettiin kaikki pakoina. Eipä moitittavaa:)

Maanantaina VInski oli elämänsä ekaa kertaa agilityreeneissä:) Otettiin putkea avustajan voimin sekä hyppyjä lelun avulla (siis rimat toki maassa). Harjoteltiin vähän sylkkäreitä lelulla ja sen sellasta siinä riehumisen ohella:)