Eilen (ke) illalla käytiin Rexin ja Vinskin kanssa hakureeneissä. Rexille vaan etukulmat, kun ei ole hetkeen ollut. Tosin meinas jo ennen ilmottautumista karata metsään, oli vissiin sen verran kiva päästä vihdoin hakuilemaan:)  Oikea puoli valmiina ja se meni oikein mallikkaasti ilmasuineen kaikkineen (irtorulla). Vasemmalle puolen ääniapu ja siihen myös etsintä ja ilmasu kokonaisuudessaan, oikein hyvä:)

Vinski pääsi ottamaan kolme maalimiestä. Ne otettiin kaikki lyhyinä pakoina. Tosi hyvä:) Intoo tuntuu riittävän ja häntä heiluu tuhatta ja sataa kun pääsee maalimiehelle:)

Tiistai iltana touhuttiin kotipihassa vielä aamun reenien lisäksi. Poju pääsi tokoilemaan ja touhuamaan ensin. Sitten Rexin kans otin ensin puun kierron kautta stoppeja ja parit maahanmenot. Ne sujuu hyvin nimenomaan kiertämisen kautta, luoksetulossa onkin sitten eri juttu. Sitten välissä kaukoja ja yritin pitää lyhyet napakat käsimerkit:) Loppuun vielä luoksetulosta stoppeja takapalkalla. Tää tuntuu toimivan aika ok. Sitten vielä Vinski pääsi nurmikolle jäljestämään. 30 askelta ja joka askeleella nami sekä lopussa kannellinen namikippo. Kova kiire tuntuu olevan. Muutama nappula jäi matkan varrelle, mutta hyvin intensiivisesti meni nokka maassa. Loppuun vielä namikipolle maahan käskystä.