Keskiviikko illalla oltiin hakureeneissä koko kolmen koiran voimin:)  Tallattiin aluetta joku 80m. Maasto ei ollut ihan paras mahdollinen, vasen puoli aika ok ja sinne näki vähän koiran työskentelyäkin, mutta oikee puoli aivan ryteikköö.

No, Poju pääsi ensin pitkästä aikaa lempipuuhaansa:) Sille 4 pistoo. Vasempaan etukulmaan valmis ja päälle 20 haukkua. Sinne meni ja hyvä ilmasu:) Sitten oikeeseen ryteikköetukulmaan tyhjä. Sinne meni ja teki syvän hienon piston (sen perusteella mitä näki) ja tuli keskilinjalle takasin jostain 30-40m kohdilta, hieno taitava papparainen:) Meinas tosin karata samantien yli toiselle puolen, joten meikän kitarisat sai hetken kyytiä, että sain koiran takasin. Sitten taas vasemmalle puolen valmis ja päälle 20 haukkua, tämä myös oikein hyvä. Sitten vielä oikeaan ryteikkötakakulmaan valmis ja sinne joku 10 haukkua. Hyvin löyty viimenenkin ja tuli ilmastua. Taitava Poju:)

Sitten pääsi Rexi etsimään yhden maalimiehen. Sille oli maalimies valmiina vasemmalla puolella jossakin 50m kohdilla. Lähetin ensin oikeaan ryteikköetukulmaan. Sinne ihan ok tyhjä, ei ihan niin suoraviivainen ja syvä pisto, mitä Pojulla oli, mutta tässä vaiheessa ihan kelpuutettava. Olin tietysti mennyt rataa eteenpäin sillä välin kun koira oli tyhjällä ja lähetin vasemmalle puolen . 30-40m kohdilta. Sinne meni, mutta menikin tarkistelemaan etukulmaa, kun siellä tietysti oltiin oltu jo muutamaan kertaan ja haju oli jäänyt. Tuli pois ja lähetin uudelleen ja nyt löyty maalimies ja tähän ilmasu irtorullalla. Se oli siinä tämän kertainen reeni.

Sitten vielä viimesenä Vinski. Sille otettiin 4 pistoa. "Etukulmissa" oli maalimiehet valmiina. Jossain 25m paikkeilla vähäsen piilossa. Kummastakin ensin ääniapu ja sitten lähetys. Hyvin löyty molemmat. Sitten vielä kaksi pakoa ja ne meni myös ok. Lopuksi vielä leikkimistä keskilinjalla maalimiesten kanssa. Hyvin leikkii:)

Tiistaina oltiin kaatosateessa tokoilemassa Anun ja Suvin kans. Vinski pääsi ensin totteleen ja leikkimään. Otettiin taas vaihteeks sivulletuloja, pari liikkeestä istumista ja seisomista sekä luoksetulon loppuasentoo. Loppuun vielä Anu vei lelun ruutuun ja lähetys. Sinne meni:)

Rexi otti ensin seuraamista. Ensin edisti, haukku ja sikaili, joten piti ottaa pikkasen karvoista kiinni ja kokeilla sitten uudestaan. Nyt alko luonaamaan, otettiin pari jotain pätkää ja niistä palkka. Sitten liikkeestä istuminen, se meni ok. Sitten metallinouto kisamaisesti. Se meni hyvin! Oli jopa nopeita laukka-askeliakin tuontivauhdissa! Kai tääkin tästä joskun kun jaksaa vaan reenata. Sitten otettiin kutsuruutu. Vauhdilla tuli ja tuli ruutunauhatkin mukana. Loppuun vielä tunnari ja koiralla kovat kierrokset, joten tää ei tiennyt hyvää. No, otti ensimmäisen kapulan suuhun, mikä eteen tuli ja toi väärän. Sitten tehtiin koko homma alusta ja nyt maltto vähän keskittyä ja saatiin se omakin sieltä:) Koira oli jotenkin koko reenin ajan taas ihan tuhansilla kierroksilla, kierroksiahan sillä aina on, mutta tänään meni taas totaalisesti yli...