No nii, vihdoin kerkee tännekin kirjottelemaan:) 

Eilen otettiin ihan vaan kotireeniä. Rexille naksuttelin seuraamisen askelsiirtymiä ja sitten tehtiin kaukojen vaihtoja. Vinskille naksutin pientä pätkää seuraamista. Luoksetulon loppuasentoo ja sitten käytiin läpi kaukojen vaihdot namin avulla. Sitten harjoteltiin paria uutta juttua. Naksuttelin merkkiä ja tosi nopeesti hoksas mikä on homman idea:) Sitten naksuttelin vähän noudon alkeita. Tässäkin päästiin siihen, että nappaa kapulan, kääntyy mua kohti ja tuakin ihan muutaman askeleen:) Näistä on hyvä jatkaa:)

Keskiviikkona oltiin sateessa hakureeneissä. Vinskille kolme maalimiestä. Yksi kerrallaan metsään melkein 50metriin ja piiloon. Hyvin löyty kaikki ja intoo löytyy. Lähti senkin jälkeen vielä itsekseen juoksemaan metsään, että eikö näitä oo enempää:) Rexille myös kolme pistoo. Etukulmaan meni äijät yhtäaikaa ja haetutin ne vuoron perään ja viimottena haamu. Oikein hyvä:)

Sunnuntaina käytiin Rexin kans Porissa tokokisoissa VOI luokassa. Tuomarina Tiina Heino. Liikejärjestys oli ihan totaalisesti sekotettu. Paikkamakuulla tietysti alko tapansa mukaan ja meitä siis oli 5 koirakkoa.

Paikkamakuu    0    Jättökäskyn jälkeen haukahti kaksi kertaa, oli ihan mahdottomilla kierroksilla. Jäi maahan ja oli maassa kun tultiin takasin, mutta oli välillä ollut istumassa, joten pisteitä ei herunut.

Oltiin suoritusvuorossa ekana, joten kerettiin vaan pikaseen pyörähtään kehän ulkopuolelle ja koira senkun vaan alko kuumumaan lisää.

Liikkeestä istuminen   0    Jäi seisomaan. Meidän varma liike, mutta ei ollut korvat kunnolla mukana noilla kierroksilla, hyvä kun edes pysähty...

Luoksetulo    0    Meni käskystä maahan, mutta oli kohottanut kyynärät ylös. Seisominen oli voinu olla parempi ja maahanmenoon tarvi kaksi käskyä. Vauhdit ja loppu ok, mutta liikaa pistemenetyksiä ja 0.

Ruutu    7    Meni sivusta sisään ja meni maahan vasta toisella käskyllä. Seuraamiseen tulo ihan ok, mutta olis voinu olla vielä parempi. Seuraamiseen tulo olikin tällä kertaa "väärälle" puolelle, koira siis joutu kiertämään sivulle.

Metallinouto   8,5   Olis voinu palautta vähän nopeemmin ja sivulletulo inan vino.

Tunnistusnouto   0   Ei malttanut ensinkään pysyä sivulla kun käännyin, jouduin käskemään uudestaan. Toi taas ihan mitä sattuu...

Kaukot   5  Pomppas taas sivulta ylös, juuri kun olin sanonut valmis. Ja nouduin melkein karjasemaan maahanmenokäskyn, kun vaikutti siltä että hyppää taas sivulta ylös. Meni maahan, mutta ei keskittynyt yhtään. Ekan vaihdon hyppäs pikkasen eteenpäin siis maa-seiso. Sen jälkeen vasta tajus mitä ollaan tekemässä ja loppu meni hyvin.

Seuraaminen   8  Muuten hyvä, piti koko ajan paikkansa jne. Mutta pari kertaa nappas kiinni ja siitä pistevähennykset.

Hyppynouto  7  Kun heitin kapulan niin koira pompsahti taas sivulta ylös. Ja sivulletulo oli inan vino.

Kokonaisvaikutus   8   Koira ihan ihan liikaa kierroksilla.

Pisteet kaikki 119 ja sij 4/5.

Eipä me kauheesti edeltävällä viikolla reenattu. Jotain pikkujuttuja tehtiin ja tietysti lenkillä käytiin. Mutta niin vähä tekeminen todellakin kostautu kisoissa, koira ihan kierrosilla kun vihdoin pääsee tokoilemaan. Seuraavalla kertaa tasasempi reenitahti alle.  Vinski oli myös kisoissa mukana, pääsi tutustumaan tokokisojen maailmaan, oli kyllä reipas poika:)