Taas on kirjottelu jäänyt ihan toissijaiseksi, reenattu kyllä ollaan:)

Eilen maanantaina oli vuorossa agilityreenit. Mukana Rexi ja Vinski. Rexillä tein pari rataa, oli mukavaa pitkästä aikaa ja koirakin muisti vielä kaikki jutut hyvin:) Tosin vauhdissa en meinannut pysyä mukana:) Sitten Vinskin kans leikittiin putkee moneen otteeseen ja se näytti nauttivan hommasta. Otettiin lisäksi yhtä ja kahta hyppyä ilman rimoja tietysti, jotain ohjauskuvioita ja sen sellasta. Näyttää olevan mukavasti vauhtia jo silläkin:)

Sunnuntaina oltiin katsomassa ykkösluokan paimennuskisoja hämeenkyrössä. Vinski tietysti mukana. Oli mukava katsella taitavia koiria, ei taida olla ihan helppoa puuhaa se paimentaminenkaan, ihan vieras laji mulle. Tosin vois kyllä joskus kokeilla:) Ja illalla kävin vielä vetämässä tokoreenit.

Lauantaina oltiin ensin päivällä Vinskin kans kylällä yhteislenkillä monen monen muun koiran kanssa. Illalla sitten vielä lähdin Hennan kans metsään tunniksi koiria lenkittämään. Oli siellä vauhtia ja vilskettä metsässä, kun 7 koiraa paino menemään pitkin poikin:)

Torstaina oltiin Tuulan kanssa tokoilemassa. Mukana Rexi ja Vinski. En nyt selosta reeniä sen enempää, kun en muista kunnolla.

Keskiviikkona käytiin Arjan kans tokoilemassa. Mukana nuo nuoremmat koirat. En muista reeniä kovin tarkkaan muutakuin sen kun Vinski karkas ruutuun. Ruudussa ei ollut palkkaa ja hetken etsittyään päätti kelpuuttaa ruutunauhan palkaksi, repi sen merkkien alta ja toi mulle.

Tässä kait ne pääpiirteittäin...