Sunnuntaina oltiin aamupäivä Säkylässä. Lähinnä peltojälkeä touhuttiin:)  Vinskille suora jälki, jossa joka askeleella nami ja päässä kippo. Motivaatio ainakin on lajiin kohdillaan, johtuneekohan äärettömästä ahneudesta:) Jälki siis meni hyvin, alkuun on vähän ylimäärästä häärinkiä, mutta loppu 2/3 osaa jäljestä meni jo oikein mallikkaasti, eikä tarvinnut enää yhtään neuvoa:) Ja kipolle tarjos itse maahanmenoa, tosin hyvin hätäsesti, mutta kuitenkin:)

Rexillä oli laatikon mallinen jälki. Siis 3 suoraa ja kaksi kulmaa sekä kolme keppiä, päässä kippo. Joka suoran puolivälissä oli keppi. Tämä oli Rexin tämän vuoden viides tai kuudes jälki:) Niin ja pelto oli juuri ajeltu lyhyeksi. Eka suora meni ihan ok, pientä tarkistelua. Eka kulmakin meni ihan hyvin, meinas ensin kääntyä liian aikasin, mutta palas jäljelle ja jäljesti kulmaan asti, kulmassa vähän tarkistelua, että mihin jälki lähtee ja aika nopsaan sen sai selvitettyä. Sitten jatkettiin toista suoraa ja se oli ihan mallikasta työskentelyä. Kunnes tultiin kulmaan ja mentiin reippaasti yli, sen kyllä huomas koirasta hyvin, vauhti ja sähellys alko, mutta itse kuitenkin haki jäljelle takasin ja päästiin viimoselle suoralle. Siinäkin paikottain pientä tarkistelua, mutta oikein hyvä tällä reenimäärällä:) Niin ja muisti kepitkin ilmasta maahanmenolla:)

Illalla oltiin sitten vielä tokoreeneissä. Rexi pääsi paikkamakuuseen. Eipä siinä mitään ihmeempiä. Sitten pääsi Vinski touhuamaan. Vein sille patukan valmiiksi ruutuun, tosin taisi nähdä sen autosta, kun alko kuuluun kauhee mekkala kun menin ruutua kohden. Otin koiran autosta ja kauhee kiskominen ruutua kohti. Sitten käskyllä lähetin sen ruutuun ja sinne meni:) Ja sitten alko kauhee riehuminen. Sen jälkeen otettiin vähän seuraamista ja luoksetulon loppuasentoo ja sen sellasta. Ja tietysti aina välillä leikittiin:)

Sitten pääsi Rexi vielä reenaamaan. Lelu valmiina ruudussa. Lähetys ruutuun ja sinne meni:) Otettiin sitten vielä kutsuruutu. Ja niin riehu Rexikin pitin kenttää lelunsa kans. Nyt tuntuu, että saadaan taas pikkuhiljaa ruutu ennalleen, nyt on tässä tullut pari niin totaalisesti epäonnistunutta ruutureeniä, että ajattelin, että ollaan sössitty koko liike. Tänään tuntu olevan jo ihan entisellään:) Sitten otettiin luoksetulon pysäytystä muutamaan otteeseen, tää vaatii vielä kovasti töitä. Sitten otettiin vielä kaukoja, ensin kisamaisesti, se meni hyvin ja sitten otettiin erillisinä niitä, niin alko koira taas kuumenemaan ja alkaa tassut tärräämään oikein kunnolla. Loppuun tunnari. Sanna laitto vieraat kapulat ja laitoin oman sinne sekaan. Tää meni hyvin:)

Lauantai päivä vietettiin Säkylässä reenaten tottiksia ja peltojälkeä. Vinskin kanssa leikittiin, otettiin vähän seuraamista, luoksetuloa ja kaukojen vaihdot käytiin läpi ja taas leikittiin:) Rexi otti ensin seuraamista, oikein hyvä. Sitten liikkeestä istu kisamaisesti. Oikein hyvä. Sitten ruutua. Kävin taputtamassa ruutua ja tulin lähettämään koiran ja ei mennyt ruutuun ei. Tätä sitten jankattiin jonkin aikaa, että sain sen sinne. Kyllä se nyt onkin vaikeeta, tää on ollut varma nakki... No, ruudun jälkeen otettiin metallinouto. Olis voinut palauttaa lujempaa. Sitten vielä tunnari. Tiina laitto meille vieraat kapulat ja itse laitoin sekaan oman. Toi oman:)

Sitten vielä jäljestystä. VInskille namitettu suora, jossa päässä kippo. Alkuun joutu vähän neuvomaan ja muurahaiset oli kiusana, namin syöntiä se ei haitannut, mutta potki välillä takajaloista murkkuja pois. Loppupätkästä pääsi kunnolla vauhtiin ja se oli oikein hyvä:) Hyvin kuitenkin keskittyy hommiinsa.

Rexille oli myös pitkä suora. Nami siellä sun täällä ja kolme keppiä matkalla ja kippo päässä. Vähän oli tarkisteluja, mutta ihan ok suoritus siihen nähden, että tää oli tämän vuoden neljäs tai viides jälki:)