Tänään oli vuorossa peltojälkeä Vinskille. Kiitos Anu:)  Tein vinskille n. 160 askeleen jäljen, jossa 3 kulmaa ja viimeinen suora kaartui. Suorat oikein hyvin ja yksi kulmista, mutta kahdessa kulmassa olis lähtenyt tekemään isompaa tarkastuslenkkiä, muttan antanut liinaa kovin pitkälle. Itsenäisesti kuitenkin haki jäljelle takasin ja päästiin taas etenemään:) Niin ja namenja oli taas pois sieltä täältä.

Eilen oltiin Hennan kans agiliitoa reenaamassa. Meitin rata koostui putkesta ja viidestä hypystä. Mukana oli Rexi ja Vinski. Ensin Vinski pääsi muistin virkistämisenä ottamaan suoraa putkea ja sinnehän se meni, kun otti hihnan irti. Sitten vähän kaarsin putken toista päätä, muttei haitannut mitään:) Otettiin jotakin pieniä hyppykuvioita ja hyppy - putki - hyppy pätkää (siis rimat maassa tietty).

Sitten Rexi pääsi touhuaan. Oli sillä kivaa:) Ohjaukset pelitti tosi hyvin, vaikkei ollakaan enää aikoihin mitenkään erikoisemmin agiliitoa reenailtu:) On se vaan taitava koiramies:)  Tehtiin siis kaikkia välistävetoja, päällejuoksuja yms...

Sitten Vinski pääsi vielä toisen kerran. Nyt oli putki laitettu kunnolla mutkalle. Otettiin aina jostain hypyn tai kahdenkin kautta putkeen menoja jne. Parhaimmillaan tehtiin 4 esteen rataa:) Tää oli siis Vinskin kolmas tai neljäs agireeni:) Taitava pentu. Niin ja se muuten osas jäädä esteen taakse istumaan ja odottamaan lähtölupaa. Ei olla tällästäkään juurikaan reenailtu, mutta jotain juttuja se oppii lähes itsestään:) Tosin pitihän sen koittaa, että jos vähän valmiiksi pyllyä nostais maasta niin pääsee lujempaa lähtemään eteenpäin ja kerran varasti reippaasti lähdöstä, mutta hyvin hoksas, että kyllä siellä vaan kuuluu odottaa ihan istualteen pylly maassa:)