Eilen ti otettiin tokoiluja aamulenkin jälkeen tässä kotona. Vinskille seuraamista, luoksetulon perusasentoo, tuolin kiertämistä, merkkiä naksuteltiin pariin kertaan ja paikalla istumista.

Rexi otti kaukoja, liikkeestä istumisen ja vähän seuraamista. Poju pääsi kans pujottelemaan jalkojen välistä, jotta papparainenkin saa vähän aivojumppaa.

Sunnuntaina oltiin aamupäivällä hakureeneissä. Tallattiin vähän yli 100m alue. Koirista koko kolmikko mukana. Poju pääsi ensin. Vasemmassa etukulmassa umpipiilo, siinä haukku katkes välillä (raapi vähän piiloa), tosin eipä olla umpipiiloo taidettu vuoteen pariin reenatakaan:) Oikeelle etukulmaan tyhjä, samoten kolmas pisto vasemmalle myös tyhjä. 4 pisto oikealle maalimies valmiina peitteen alla, löyty hyvin ja ilmasu hyvä. Sitten taas 5 pisto vasemmalle tyhjä ja 6 pisto vasemmalta löytö. Ihan hyvin vedetty vanhalta papalta:) Ja se oli niin tyytyväinen, kun pääsi oikeesti töihin:)

Rexille eka pisto vasemmalle, jossa umpipiilo ja irtorulla. Ei huomauttamista. Sitten 2 pisto oikeaan etukulmaan tyhjä. Muuten hyvä, mutta sai hetken kutsua sitä pois sieltä, ennenkuin tuli. Sitten 3 pisto vasemmalle maalimies puskassa valmiina ja tähän ilmasu irtorullalla, oikein hyvä. Sitten 4. pisto oikealle, johon ääniapu. Maalimies oli peitteen alla ja ilmasu taas irtorullalla. Oikein hyvin meni tämäkin pisto. Eipä moittimista koiran työskentelystä.

Sitten vielä Vinski:) Sille otettiin 4 maalimiestä. Jokanen meni yksitellen piiloon, niin että katsottiin. Oikein näppärästi Vinski hoiti homman, ei vaan malttaisi odottaa siihen asti, että maalimiehet pääsee piiloon asti:)

Hakureenien jälkeen lähdettiin vielä yhteismetsälenkille Hennan ja koirien kans. Hennalla oli omien 4 koiran lisäksi kaksi hoitokoiraa mukana, joten metsä todella vilisi koirista:)