Tänään käytiin Anun kanssa peltojäljellä. Ainoastaan Vinski mukana. Tein sille jäljen, missä oli 3 kulmaa ja tietysti suoraa pätkää riittämiin. Siellä täällä aina 4 askelta tyhjää jälkeä. Alku meni oikein näppärästi, myös eka ja toka kulma. Sitten suoralla ennen viimestä kulmaa ja kulmassa taisi kova tuuli vähän harhauttaa välillä pentua sivuun jäljeltä, mutta itse kuitenkin ratkaisi ja teki töitä hienosti:) Lopussa namipurkki sekä narupallopalkkaa:)

Lauantaina oli vuorossa hakureenit. Hakuporukasta oikein 2 henkilöä paikalla, mutta päätettiin mennä silti vetään pieni reeni:) Ainoastaan Vinski pääsi reenaamaan. Tallattiin vaan etukulmakaistaleet. Oikealla etukulmassa oli maalimies valmiina pusikon keskellä ja sieltä otettiin ääniapu (taputus). Sinne meni ja joutu vähän hakemaankin, mutta hienosti teki töitä nenä ylhäällä ja maalimies löyty. Vasemmalla puolelle katsottiin, kun maalimies käveli rauhassa piiloon taas sellasen tiheemmän kuusirykelmän piiloon. Sinne lähti koira etsimään ja pienen hetken pyöri ympäri "kuusikkoa", kun yritti paikallistaa mistä se haju tulee. Hienosti löyty maalimies taas ilmavainulla:)

Lauantaina aamulla Vinski pääsi ottamaan pienet kotitottikset. Vähän seuraamista, kaukojen vaihtoja, luoksetulon eteentuloa ja kapulan pitämistä istuen mun edessä.