Eilen (pe) lähdettiin aamulla VInskin kanssa ajamaan Lietoon tapaamaan kasvattajaa ja reenaamaan agiliitoa hallille. Reenattiin hyppy putki radan pätkiä, vähän rengasta, pussia ja pentupuomia. Niin ja sitten päästiin kokeileen keppejä verkoilla. On se vaan pätevä pentu:)

Illalla sitten vielä lähdettiin Hennan kans metsään lenkille. Rexi jäi kotiin selkävaivojensa takia ja Jarno käytti sen sillävälin hihnalenkillä.

Keskiviikkona oltiin Hennan kans reenaamassa agiliitoa. Kannettiin kentälle putki, muutama hyppy, pussi ja puomi. Niitä sitten reenattiin, välillä yksitellen ja välillä ratoina. Vinski siis oli ainoastaan mukana:)

Tiistaina lähdettiin Hennan ja koirien kans metsään lenkille. Siellä sitten jossakin Rexi taas telo itsensä. Alko metsästä kuulumaan koiran kiljumista ja kohta se Rexi sieltä juoksi mamman luokse kiljuen. Istu viereen ja jatko valittamista. No, siittä sitten jatkettiin matkaa rauhallisesti eteenpäin ja pikkuhiljaa koiran selkä alko rentoutumaan ja pääsi jo liikkumaan aika mukavasti. Tosin kipee silti edelleen ja näyttää hyvin jäykältä, mutta sillon ei auta jäädä ihan paikoilleen. Ei muutakun muutama päivä särkylääkettä ja liikkumista pikkuhiljaa. Sitten kun alkaa näyttämään paremmalta, niin pitää tilata hieronta ja käyttää se vielä siellä. Nyt vaan vähän näyttää siltä, että pitää jättää nuo Liedon kisat väliin (kun vihdoin saatiin kisapaikka niin käy näin...)... Tärkeintä kuitenkin, että koira tulee kuntoon, kisoja tulee aina lisää.