Eilen (su) ensin aamulla hakureenit. Porukkaa oli tällä kertaa sen verran vähän paikalla, että päätettiin ottaa vaan etukulmareenit. Vinskille siis kaksi maalimiestä, kumpikin yksi kerrallaan piiloon. Lähetys ja hyvin löyty maalimiehet. Taitava pentu:)

Rexille ensin lähetys vasemmalle puolen. Maalimies oli piilossa joku 10 metriä keskilinjan suuntasesti eteenpäin siitä kohtaa mistä laitoin koiran metsään ja n. 15m päässä keskilinjasta. Ei ottanut koira hajua vielä keskilinjalla, mutta kun pääsi maalimiehen "taakse", niin sai selkeesti hajun ja palas takasinpäin ja löysi maalimiehen keskeltä puskaa.  Sitten otettiin toinen maalimies näkönä ja se meni myös hyvin ilmasuineen kaikkineen:)

Illalla oltiin vielä Hennan kanssa Koivun hallilla ottamassa pienet agireenit. Ainoastaan Vinski mukana. Otettiin ihan muutama 3-4 esteen ratapätkä (rimat maassa) palkka aina "radan" päässä. Ne luonas ihan hyvin:) Sitten otettiin erikseen pentukontaktia ja vinokeppejä.

Lauantaina käytiin Katjan kanssa reenaamassa ProCanis hallilla. Vinski otti ensin ihan vähän tottista. Seuraamista pari lyhyttä pätkää, luoksetuloa ja vähän jääviä. Ei vaan ollut ihan täysillä mukana, kun agiesteet häiritsivät (ei jaksettu roudata rataa pois). Lopuksi otettiin ihan muutama ratapätkä rimat maassa ja palkka aina "radan" päässä.

Rexillä otin ensin seuraamista, pujoteltiin siellä agiesteiden välissä. Ihan ok. Sitten liikkeestä istuminen. Oikein hyvä:) Sitten luoksetulo (suora) ja myös sivulle siirtyminen. Oikein hyvä. Sitten otettiin suunnat kertaalleen narupallon avulla. Sitten luoksetulon pysäytyksiä putken kautta. Lopuksi hömpöteltiin muutamalla agiesteellä.

Perjantaina oli Vinskin ryhmän agilityreenit. Mentiin pieniä ratapätkiä. Ensin heitin palkan aina taskusta koiralle, mutta sillä systeemillä se vaan tuijottaa enemmän mua ja ei aina huomaa esteitä ja pyörähtää mun eteen. Sitten sain neuvon, että se paimentaa mun käsiä, pitää laittaa palkka aina jonkun esteen taakse. Kokeiltiin näin ja nyt alko luonaamaan oikein näppärästi:) Sitten otettiin sivussa erikseen vinokeppejä.