Tänään otettiin kotosalla minireenit. Vinskille kaukojen kaikkia vaihtoja. Kapulaan tarttumisia ja yksi tuonti ja yksi luoksetulon eteentulo.

Rexille naksuttelin merkille menoja. Sitten seuraamisen askelsiirtymiä. Loppuun vielä tunnari. Kaadoin kasan hajustettuja ja sekaan oma. Hyvin haisteli kaikki läpi ja oma tuli:)

Poju pääsi myös vähän ottamaan aivojumppaa, vähän seuraamista jne..

Eilen päivällä oltiin parkkiksella ottamassa lyhyet ilmasureenit. Mukana Vinski ja Rexi. Vinskille otettiin 4 maalimiestä irtorullineen. Kaksi ekaa irtorullan ottoo meni tosi sähellykseksi, ei muistanut enää kunnolla homman juonta ja kun ne maalimiehetkin on niin ihania. Lopulta saatiin ne onnistumaan. 3. ja 4. maalimies meni jo paremmin:) Näytölle lähdön käskystä osaa jo itse, ei tarvinnut siihen apuja.

Rexille otin vaan yhden rullailmasun, se meni hyvin. Loppuun otettiin vielä kolmen koiran kesken piilopaikkamakuu (1min. kun mittarissa oli kuitenkin päälle 10 pakkasta). Rexi haisteli maata kovasti "lähdössä", mutta rauhottu kun pääsin piiloon ja loppu ok.

Lauantaina oltiin Tuulan kanssa ProCaniksella tokoilemassa. Nyt oli hallikin tyhjä, joten menin tietty heti sinne levittelemään ruudun ja merkin:) Ensin tuli Vinski reenaamaan. Otettiin ensin muutama pätkä seuraamisia. Tosi hienoja, toivottavasti en onnistu pilaamaan hyvää seuraamista. Sitten otin muutaman kapulan luovutuksen ja pari vauhtinoutoo. Niin ja lyhyen paikkamakuunkin otin jossakin välissä. Sitten otettiin ruutua pariin otteeseen. Ja taidettiin muutama luoksetulon eteentulokin ottaa.

Rexi otti ensin merkin kautta ruutuun menon (ruudussa oli palkka valmiina). Ekalla käskyllä meni merkistä ohi. Otettiin merkille meno uudestaan. Nyt ok ja siitä lähetys ruutuun. Sinne meni:) Sitten otettiin sama vielä toisin päin, tosin nyt koira näki kun vein palkan ruutuun. Meinas ensin alkuun karata suoraan ruutuun, mutten päästänyt. Lopulta meni merkille, tosin vähän tahmeesti, mutta meni kuitenkin. Siitä superkehut ja sen jälkeen lähetys ruutuun, sin män:) Sitten otettiin metallinouto. Muuten ok, mutta palautus ravilla (yäk, metallikapula). Sitten taisin ottaa pätkän seuraamista, ihan ok. Sitten otettiin luoksetulo vauhdista palkaten. Loppuun vielä tunnari. Ensin lähti lupaavasti haistelemaan vieraita läpi, mutta oman kapulan alla oli joku ylitsepääsemätön haju mihin koira jäi kiinni, eikä pystynyt yksinkertasesti tuomaan sieltä sitä omaa (kaverin koiralla alko juoksu seuraavana päivänä ja oli ilmeisesti istunut samassa kohtaa). Sitten otettiin koko tunnari uudestaan eri kohtaan ja nyt meni hyvin. Haisteli vieraat läpi ja nappas sieltä seasta oman mukaan ja toi.