Tänään illalla käytiin Arjan kanssa tokoilemassa. Rexille otin ainoastaan ohjatun noudon systeemit, sitä kun ei olla vielä juurikaan reenattu. Eli merkki valmiiksi ja molempien puolien kapulat. Merkki hyvin ja siitä lähetys hakemaan ensin oikean puolen kapulan. Se tuli vauhdilla, joten palkkasin vauhdista:) Sitten uudestaan merkille ja se meni edelleen oikein hyvin. Sitten vasemman haku. Tää on ihan selkeesti koiralle vaikeempi puoli. Katsoi ensin merkkiä ja pienen sekunnin katseli ympärilleen, että minne. Annoin uuden käskyn ja käsimerkin vasempaan ja nyt lähti hyvin ja kapulakin tuli vauhdilla:) Sitten otettiin vielä kertaalleen merkille meno, niin että merkin takana oli palkka valmiina.

Vinskille ensin pari pätkää seuraamista käännösten kera. Oikein mallikkaita suorituksia, oon enemmän kuin tyytyväinen:) Sitten leikittiin luoksetulon eteentuloa muutamaan otteeseen. Sitten käytiin jäävät läpi, tänään ne vähän takkuili, tuli välillä ensin väärä asento. Sitten otettiin noutoo. Ensin heitin kapulan ihan muutaman metrin päähän ja palkkasin tarttumisesta. Sitten pidemmältä matkalta nouto, jossa palkkasin tuontivauhdista, kun oli jo aika lähellä mua. Viimesellä kertaa heitin kapulan ihan muutaman metrin päähän ja siitä koira toi kapulan eteen luovutusasentoon. Oikein hyvä. Lopuksi otettiin muutamaan otteeseen merkkiä. Kerran pysäytin sen merkin taa ja heitin itse palkan, muuten oli lelu aina merkin takana valmiina.

Eilen illalla käytiin pikemmin hallilla agilitaamassa. Otettiin ihan muutama lyhyt ratapätkä. Erikseen reenattiin keppejä ja puomia. Rexikin oli mukana ja sille otin muutaman pätkän seuraamista. Liikkeestä istumisen. Sitten putken kautta luoksarin molempia pysäytyksiä. Loppuun tehtiin vielä tunnari. Kaadoin maahan parisenkymmentä hajustamatonta kapulaa ja levittelin ne kannen avulla ja sekaan ihan taakse laitoin oman. Nyt joutu tekeen hyvin töitä ja hyvin jaksoikin etsiä kunnes vihdoin tuli oman kohdalle ja toi:)

Kovalla pakkasviikolla ei ollut intoa kauheesti reenata, lenkillä käytiin ja yhtenä iltana tehtiin jotain pientä sisäreeniä.