Tänään käytiin Tuulan kanssa tokoilemassa. Visnki otti ensin seuraamista pätkän. Oikein hyvä, ei sitä sitten sen enempää hinkattu. Sitten otettiin merkkiä muutamaan otteeseen. Tää on mennyt kivasti jakeluun ja näyttää olevan koiralle mieluinen temppu. Muutama kerta luoksetulon loppuasentoo. Sitten taidettiin ottaa ruutua muutama kerta (palkka ruudussa). Sitten otettiin kaukojen kaikkia vaihtoja kolmen metrin päästä. Hyvin. On sisäistänyt aika hyvin, että pitää pysyä paikoillaan:) Sitten otettiin loppuun vielä ruutuun meno (tyhjä ruutu), pysäytys ja maahanmeno. Maahanmenosta palkka. Tää oli hieno:)

Rexi pääsi ensin ottamaan metallinoutoo. Otettiin kerta vauhtinoutona ja toinen kerta loppuun asti. Ihan ok suorituksia. Sitten otettiin merkin kautta ruutuun meno. Ruudussa palkka valmiina. Oikein hyvä:) Sitten otettiin vielä sama toisin päin. Tosin ruudussa ei tällä kertaa palkkaa. Hyvin merkille, siitä ruutuun, seis ja maahan. Oikein hyvä:) Sitten otettiin kaukoja n.15m päästä (kaikkia vaihtoja). Nää oli ihan jees. Ihan pientä liikkumista. Sitten loppuun vielä tunnari. Toi ensin väärän. Otettiin uudestaan ja nyt tuli oikee kapula. Tosin oli pakko nostella kaikkia ensin. Tää pitää nyt taas ottaa kunnolla työn alle.

Vinskille otin lopuksi vielä paikkamakuu reeniä pariin otteeseen.

Tässä viikolla ollaan pariin otteeseen reenailtu kotona tokojuttuja.

Maanantaina oltiin Elina Jänesniemen agiliitokoulutuksessa. Opetettiin Vinskille jaakotusta ja sitten saatiin urakalla ohjeita palkkaamisesta. Koira nimittäin "jahtaa" tällä hetkellä mua, eikä katso esteitä kunnolla. Nämä saatiin kotiläksyksi:)

Kirjottelut on vähän jäänyt vähälle, kun on ollut monenmoista muutakin puuhaa tässä. Mutta ollaan me pariin otteeseen käyty ilmasuja ja tokoja reenaamassa, niin ja agiliitoa...