Lenkin jälkeen päätin ottaa pienet reenit kaikilla hurtilla. Vinski pääsi alottamaan. Ensin otettiin puunkiertoja. Siinä sivussa päätin kokeilla pysäyttää sen käskyllä seisomaan ja maahan. Ei olla kumpaakaan tehty ennestään. Stoppi oli oikein näpsäkkä, tosi hyvin on sisäistänyt käskyn:) Sitten kokeilin vielä kierron kautta maahan ja sekin meni loistavasti. Tästä on hyvä jatkaa:) Sitten hömpöteltiin muuten vaan maahanmenoja ja kokeilin pariin otteeseen seuraamisesta maahanmenoa (tietysti vielä avun kera) ja sainkin ihan sellaset suoritukset, mitä haluan niiden olevankin:) Näitä lisää. Sitten reenattiin tokohyppyä. Ihan vaan ylimenoja sekä pari pysäytystä joukkoon. Vielä pätkä paikkamakuuta. Pariin otteeseen kokeili, että tarviiko pysyä, mutta lopulta päätti jäädä makaamaan. Otettiin joku vähän yli minutin pätkä ja sitten menin jo palkkaamaan. Tää liike on meillä vasta ihan aluillaan. Loppuun vielä vähän puun kiertoa ja siitä pari luoksetuloa.

Sitten Rexin vuoro. Rexille vaan ihan pikkasen hommia, kun tuntuu olevan selässä jotakin jäykkyyttä. Otettiin siis tunnari x 3. Jokasessa erilainen "kuvio". Kaikissa suorituksissa tuli oma:)

Poju pääsi myös vähän puuhastelemaan. Sen jälkeen otin Vinskin vielä reenaamaan ja mentiin vinokeppejä pujottelemaan. Tai siis harjoteltiin:)