No nii, vihdosta viimen saan aikaseks/kerkiän päivittämään hääräilyjä. Täytyy yrittää taas ryhdistäytyä tän kirjottelun suhteen:)

Joka päivä ollaan jotain reenattu, ainakin kotipihassa tokoa jollei muuta. Paimentamassa ollaan käyty ja Vinski on syttynyt lampaisiin. Niitä jatketaan:) Hakua ollaan reenattu kerran pari tässä kirjotustauolla. Jäljellä ollaan käyty Vinskin kanssa ja siinä päästy eteenpäin, sekä vihdosta viimen oon keksiny tavan jolla palkata kepeistä. Kaikkein paras palkka Vinskille on leikkiä niillä kepeillä pikasesti ja sitten jatketaan jäljestystä. Käy se näinkin:) Kesän agireenit alkoi ja niissä ollaan keretty oleen jo pariin otteeseen. Nyt on työn alla erityisesti kepit ja kontaktit. Tokoo ollaan käyty reenaamassa, ainakin kotipihassa jollei muuten. Vinskille on uusiksi jutuiksi otettu metallikapula "työn" alle sekä tunnarikapulan etsiminen ruohikosta.

Rexi piipahti voittajan kisassa tässä Huittisissa. Tuloksena 106pistettä.... Se oli taas ihan hirveillä stressikierroksilla. Nollattiin luoksetulo sillä, kun en jätössä saanut sitä maahan. Siis meni se melkein maahan, mutta kyynärät jäi vähän ilmaan, annoin siihen vissiin 3 vai 4 maahan käskyä, muttei kyennyt menemään. Stoppi oli ihan hieno, maahanmenoon kaksi käskyä, vauhdit oli hyvät ja loppu ok. Myös kaukot nollattiin tällä samalla jutulla, ei kyennyt jätössä menemään maahan asti ja oli noussut istumaan, kun pääsin asemiin. Itse vaihdot meni oikeinkin hyvin. Metallinouto myös nollille, tiputti sen muutaman kerran tuontimatkalla. Tunnari nollille, koski väärään, toi kuitenkin oman. Ruutu meni nollille, lähti kiertämään ruutua ja uudella ruutu käskyllä lähti juoksemaan mun tykö. Liikkeestä istu 10. Estenouto, 8,5. Ainakin vino loppuasento. Seuraaminen 7. Ekan pätkän ekaan pysähdykseen roikku meikäläisessä kiinni, sen jälkeen meidän normi seuruu, eli loppu ihan ok. Tiina sanokin, että jos olisi vielä jatkanut tota meikäläisessä kiinni roikkumista vielä hetkenkin, niin olis keskeyttänyt meidän suorituksen... Paikka makuu 6, alkuun hetken piti kyynäriä inan ilmassa, mutta onneksi päätti lopun tehdä hyvin. Kokonaisvaikutus 7. Kohta loppuu ideat, että millä sen saisi tekemään kisoissa stressittömän normi suorituksen.... Olis kiva joskus se ykköstulos sieltä saada...