Sunnuntaina tokon ryhmä reeneissä. Rexi otti ensin seuraamista ja liikkeestä istu. Molemmat oikein hyvin. Sitten luoksetulo molemmilla stopeilla. Molemmat pysähdykset hyvin sekä vauhdit ok, palkkasin vikan luoksetulopätkän hyvästä vauhdista. Ainut vika, että jätössä haukahti muutaman kerran. Sitten otettiin ruutuun meno. Meni ruutuun edestä sisälle ja samantien sivusta ulos, uusi ruutuun käsky ja ihme ja kumma meni ruutuun. Pysäytys ja palkka siitä. Loppuun vielä kaukoja, muuten olis ollu tosi hyvä, mutta oli kierroksia aivan liikaa ja tuli muutamia haukahduksia... Siinäpä Rexin reenit tällä erää.

Vinski otti ensin seuraamista. Painoi, muttei ihan niin pahasti mitä se välillä on. Sitten liikkeestä maahan avun kera. Ekalla jäi pikkasen koholle. Alkuun palkkasin tätä liikettä lelulla, mutta sillä saatiin aikaan vaan just tuo, että menee melkein maahan, muttei ihan, jää kyttäämään jäykkänä, että koska lelu ilmaantuu. Tätä nyt "korjaan" antamalla palkaksi namin tai pelkän kehun. Uusinnalla meni hyvin maahan. Sitten luoksetulo. Tuli lujaa, mutta jäi eteen vinoon. Korjasin, en antanut tästä palkkaa. Pyysin sitten edestä vielä sivulle, sivulle siirtyminen hieno. Otettiin uudestaan ja nyt tarjos suoraan sivulle menoo... Ei oo helppoo. Sitä sitten tahkottiin muutamaan otteeseen, jotta sain sen suoraan eteen. Tää liike on ollut hyvällä mallilla, mutta ei näimmä oo enää...No, voipi olla, että oli joku tilapäinen häiriö. Sitten liikkeestä seisominen. Tosi napakka stoppi, palkkasin kun tulin takasin koiran sivulle. Sitten muutama ruutuun meno. Loppuun paikkamakuuta.

Perjantaina oltiin Vinskin kans Arjaa ja Oonaa tuuramassa ProCaniksella tokokurssilla. Aiheena seisominen. Ensin otettiin liikkeestä seisomista, hyvin teki stopit. Siinä ei sitten enempää stoppeihin paneuduttu vaan seuraamisen painamiseen. Sain Marialta pari hyvää kokeilemisen arvosta vinkkiä tähän:)  Toisella kierroksella otettiin luoksetulon stoppeja. En oo vielä ottanut stoppia luoksetulosta, joten otettiin stoppeja ensin niin, että peruutin ja siitä stoppeja. Oikein hyviä ja napakoita suorituksia, hyvin on sisäistänyt pysäytykset. Sitten otettiin stoppeja putken kautta ja edelleen hyviä stoppeja:)

Torstaina agiliitoa. Mun koulutusvuoro, joten siellä vierähtikin koko ilta. Vinski pääsi sitten suorittamaan reeninsä jälkimmäisessä ryhmässä. Tällä erää reenattiin jaakotuksia ja takana leikkauksia.

Tiistaina tokoiltiin, mutta nyt en sen tarkemmin muista mitä tehtiin. Reenattiin kuitenkin:)

Maanantaina käytiin paimentamassa. On se vaan pätevä paimen:)