Tarvis taas päästä kiinni tähän blogin tuherteluun, se vaan tuppaa aina jäämään...

Agireeneissä ollaan käyty kerta viikkoon. Otettu lyhyitä pätkiä kaikkee tekniikka juttuja. Kontakteja ollaan reenattu nenäkosketuksella. Keppejä ollaan pujoteltu kotona verkkojen avulla, nyt tällä hetkellä on 4 verkon palaa pois ja pujottelu sujuu:)

Paimentamassa ollaan käyty kerta viikkoon ja siinä edetään. Nyt viimeksi pääsi koira työskentelemään jo ilman liinaa:) Meikä kun vielä pääsis jyvälle hommasta:)

Tokoa on reenattu aika ahkeraan, varsinkin nyt paikkamakuuta erityisesti. Jäljestämässä ollaan pariin otteeseen käyty.

1.7 meidän piti mennä tokokokeeseen, mutta peruin kummankin osallistymisen jo pari viikkoa sitten. Rexillä tunnari aivan hajalla, nyt oon sitä jo saanut taas parempaan suuntaan. Ja Vinskillä en kerennyt paikkamakuuta ottamaan riittävästi siihen mennessä jotta olisin uskaltautunut kokeeseen asti. Nyt on keretty siihen paneutuun enemmän ja varmaan uskalletaan kokeeseenkin kohta pian:)

30.6 oltiin Tero Strömbergin agikoulutuksessa. Siellä paneuduttiin paljon ohjaamiseen ja saatiin paljon kotiläksyjä:) Seuraavaa koulutusta odotellessa:)

20.6 oltiin Vinskin kanssa Elina Jänesniemen agikoulutuksessa. Ensin paneuduttiin kontaktiasiaan. Meidän siis pitää niitä alkaa reenata, enkä oikein ollut varma, että mikä olis järkevin tapa. Elina suositteli nenäkosketusta ja katottiin, että mitenkä sitä sitten harjotellaan. Sitten mentiin pieni pätkä rataa ja siinä harjoteltiin ohjausta. Opin mm, että ton koiran pitää saada kääntymisvinkki jo ennen kuin se menee putkeen, jotta sen saa sujuvasti kääntymään heti putken jälkeen. Muuten sitä on ihan turha yrittää saada kääntymään.

Tässä kait ne lyhykäisyydessään:)